Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

Vibra-Beauty Afslanken


VIBRA-B® wordt ingezet op het lichaam voor afslanken, contouring, spierversteviging, cellulite, het boosten van je metabolisme, drainage, verbetering van de doorbloeding en (spier) ontspanning.

Voor het gezicht kent VIBRA-B® de volgende toepassingen: anti-aging, onderkin vetreductie, hals-en decollete lift, hyaluronic acid booster, stimulatie collageen & elastine, lipvolume en pre-post operatie.

De behandeling kan ook ingezet worden bij burn-out klachten, longcovid, voor en na een operatie, hormonale klachten, vochtretentie, verhoogde spierspanning, spierzwakte, slaapproblemen, etc.

Je gaat ervaren dat je beter leert te ontspannen. Zeker als je een druk leven leidt, altijd “aan” staat en veel in je hoofd zit. Kortom, verlang je naar meer kwaliteit van leven?

De VIBRA-B® is meer dan alleen een apparaat voor een beter figuur of een jeugdigere uitstraling. Het geeft je gezondheid, je vitaliteit en ook je geestelijk welzijn een enorme boost! En belangrijker nog: we pakken de oorzaak aan en wordt aangestuurd door je brein.

De VIBRA-B® geeft het lichaam vibraties. Deze worden doorgegeven via transductors die op het lichaam worden aangebracht, terwijl je comfortabel ligt op een behandelbank. De vibraties variëren van 45-200 Hz, afhankelijk van de doelstelling.

De behandeling is 100% natuurlijk, pijnloos, veroorzaakt geen schade aan de huid en het lichaam. En, naast werken op het lichaam, worden signalen afgegeven aan het brein. De trillingsfrequenties worden waargenomen door de hersenen als een mechanische prikkel van spieractivatie. 30 minuten VIBRA- B® staat gelijk aan 2 uur trainen.

Bovendien kost het geen inspanning: terwijl je comfortabel ligt, zorgen je hersenen voor de brandstof! Je krijgt een koptelefoon op met heerlijke relaxmuziek zodat je lekker weg kunt dromen…. 

Wanneer zie je resultaat? 

Al na de eerste behandeling kun je resultaat ervaren. Voor esthetische doeleinden worden in de regel 6 behandelingen voor het gezicht en 10 voor het lichaam aanbevolen, waarbij e.e.a. natuurlijk van persoon tot persoon kan verschillen.