Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

30 minutenReserveren


Reserveer snel, veilig en eenvoudig online!
p.p.   59,95

 • 1 behandeling: € 59,95 (30 min.)
 • Kuur van 10 behandelingen € 549 incl. bodysuit
 • Onderhoudsbehandeling: € 59,95
Contra-indicaties
Endermologie is niet geschikt voor:
 • gebruikers van bloedverdunners;
 • schildklierafwijking
 • zwangerschap
 • flebitis (rode en warme kuiten)
 • kanker in actieve fase
 • bloedziekte
 • huidinfectie
 • hormoonbehandelingen

De meest gestelde vragen
 
Wat is Endermologie?
Endermologie is een nieuwe techniek om zonder operaties of medicatie cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk 'beter in uw vel’ te zitten.
 
Hoe werkt het?
Endermologie wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en door in- en uitrollende bewegingen bewerkt, als een soort huidgymnastiek. Endermologie herstructureert het bindweefsel, stimuleert de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk.
U krijgt 1 of 2 maal per week een behandeling van 30 of 40 minuten. Hij of zij draagt een speciaal voor Endermologie ontworpen bodysuit. Hierdoor glijdt de Endermologie-behandelkop gemakkelijker over het lichaam. Bovendien verzekert de bodysuit een optimale hygiëne.
 
Voor en na liposuctie ?

Endermologie wordt ook ingezet als voorbehandeling voor liposuctie. 3 behandelingen voor de operatie is raadzaam. Door deze techiniek wordt het vet wat losser gemaakt en is het voor de arts makkelijker om het vet weg te zuigen. Ook zullen er minder blauwe plekken na de operatie zijn en gaat het herstel veel sneller dan normaal. 3 weken na de operatie kunt u starten met de rest van de LPG-kuur. Dit om het overblijvende vet en bindweefsel te helpen herstructureren en de huid dus gladder te maken 


Wat kunt u van de behandeling verwachten?
Een blijvend resultaat. De aanwezige cellulitis vermindert sterk of verdwijnt zelfs helemaal. Dus weg met de lelijke sinaasappelhuid en de ‘vetkussentjes’. Tenzij u plotseling sterk toeneemt in omvang en gewicht (bijvoorbeeld door medicijngebruik, veranderde voedingsgewoonten, hormonale veranderingen of minder beweging), krijgt cellulitis in de toekomst bijna geen kans. Dit komt doordat zowel de huid als het onderliggende weefsel wordt geactiveerd.
 
Hoe weet u of het echt werkt?
De opmerkelijke en soms spectaculaire resultaten van de therapie zijn te zien, doordat er voor en na de behandeling maten genomen worden. Sommige patiënten worden zoveel slanker dat ze één of twee maten kleinere kleding kunnen gaan dragen. De veranderingen vinden plaats in de gebieden die dat het meest nodig hebben.
 
Wat maakt Endermologie anders dan andere therapieën?
heeft een blijvend resultaat; 
 • is een behandeling zonder chirurgische ingreep of medicatie; 
 • is een behandeling zonder complicaties of risico's;
 • is een vrijwel pijnloze behandeling;
 • heeft meerdere toepassingsmogelijkheden; 
 • kan in combinatie met andere behandelingen gebruikt worden.
 
Hoe lang duurt de kuur?
Een kuur van 10 maal is voldoende. Gewoonlijk ziet u na 3 sessies al het een en ander veranderen. Om het resultaat optimaal te houden kunt u tweemaandelijks een onderhoudsbehandeling boeken.
 
Cellulitis, wat is dat?
Cellulitis is de benaming voor de uiterlijke verschijnselen, die het gevolg zijn van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. Het is geen ziekte of ontsteking, maar een aandoening die kan leiden tot een bovenmatige omvang van bepaalde delen van het lichaam. Of u nu jong of oud bent, slank of dik: vrijwel iedereen krijgt er mee te maken. Naarmate de jaren vorderen nestelt de sinaasappelhuid zich, verschijnen de bobbeltjes op heupen, buik en dijen. Vooral vrouwen hebben veel last van vetophopingen op plaatsen waar zij dit niet wensen. Naast een verkeerd voedingspatroon is de belangrijkste reden de hormoonwerking. Huidweefsel is zeer gevoelig voor hormonale veranderingen (zwangerschap, menopauze) die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren. De meesten van u hebben al van alles geprobeerd: diëten, intensieve beweging, anti-cellulitiscrèmes, vermageringspillen, alles tevergeefs. Wij bieden u een techniek om cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen, op plaatsen die u wenst. Daarnaast kunnen aandoeningen zoals vochtophopingen, nekbult, onrustige benen, verkramping van de spieren e.d. ten gevolge van een slechte doorbloeding met Endermologie worden behandeld.

Wilt u meer weten?
Wanneer u nog vragen hebt, kunt u bij ons uiteraard terecht voor meer informatie. We staan u graag te woord, ons telefoonnummer is 0341-455 161 of kijk op https://www.ikhuidvanje.nl