Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

Anti stressReserveren


Reserveer snel, veilig en eenvoudig online!
p.p.   69,95

VIBRA-B brengt totale ontspanning samen: een heerlijke massage, een effectieve reiki behandeling, een intense yogales en diepe meditatie. ?Door de unieke body & mind werking zorgt VIBRA-B op een effectieve wijze dat jouw klachten worden aangepakt.

Vibra-B is de meest innovatieve Zwitserse technologie van de afgelopen jaren, ontworpen voor de geavanceerde beautycentra, uitgaande van de klinische en technische kennis die wordt gebruikt voor Vibra - professional binnen de esthetische en revalidatiegeneeskunde.

Vibra-B vermindert en verhelpt de meest voorkomende imperfecties in gezicht en lichaam door te werken aan de oorzaak waardoor deze ontstaan. Daarom is het een diepgaande, effectieve en radicale aanpak, waarmee je in de loop van de tijd snelle en blijvende resultaten kunt bereiken. Een levensstijl gebaseerd op goede voeding en regelmatige beweging zijn essentieel voor een gezonder leven, maar het is niet genoeg! Stress speelt een fundamentele rol in onze gezondheid. Het kan spierspanning veroorzaken, de slaapkwaliteit verstoren, de houding van ons lichaam en het cardiovasculaire systeem beïnvloeden, als ook een afname van het immuunsysteem bewerkstelligen. En dat niet alleen: het leed dat voortkomt uit twijfels, situaties uit het verleden en onzekerheden, geeft een vicieuze cirkel die in elke situatie van de dag worden uitgedrukt als een stoorzender. De gemiddelde duur van een Vibra Beauty-behandeling bedraagt 40 minuten en de tijd van een sessie maakt al een diepe staat van welzijn waarneembaar die stress bij veel mensen laat afnemen tot zelfs vergeten.

Het loslaten van spierspanning samen met de vermindering van doorlopende gedachten zorgt onmiddellijk voor een vermindering van psychofysische stress, een algemeen gevoel van ontpanning en veerkracht, en dientengevolge een verbetering van de slaapkwaliteit. De positieve effecten van Vibra-B zijn breed gecertificeerd door verschillende onderzoekscentra en zijn het onderwerp geweest van talrijke wetenschappelijke publicaties. De stimulatie van Vibra-B is vrij van bijwerkingen en vormt een aangename, ontspannende en effectieve behandeling voor de persoon. De werking van Vibra-B, die alleen de oppervlakkige lagen van de dermis aanraakt, is een non-invasieve therapie en brengt geen risico's met zich mee in gevallen van veno-lymfatische circulatiestoornissen en/of capillaire fragiliteit. Het grote gebruikspotentieel van Vibra-B op esthetisch gebied hangt nauw samen met het vermogen ervan om zowel het perifere als het centrale systeem te stimuleren, waardoor een breedspectrum fysiologische reactie mogelijk wordt: psychofysieke ontspanning, hermodellering van de skelethouding, spierversterking, verbetering van de lymfestelsels, veneuze en arteriële circulatie, enz.

Door de gezondheid van de persoon te verbeteren, kunnen we dus ook zijn esthetische uiterlijk, zijn gevoel van eigenwaarde en als ook het humeur verbeteren, essentiële factoren om de persoon een volledig welzijn en een betere levenskwaliteit te garanderen.