Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

ACNE en acnelittekens



Reserveren


Reserveer snel, veilig en eenvoudig online!
p.p.   79,00

Speciaal voor acne werkt Beauty Care met het product PH Formula. 

PH Formula is een Spaans merk met speciale peelings die grensverleggend werken met opzienbarend resultaat op zeer korte termijn. Deze behandeling wordt ook wel resurfacing genoemd. Resurfacing betekent: herstructureren van de huid, waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat echt de diepte in d.m.v. speciale werkstoffen. Uw huid wordt sterker, stralender en ziet er jonger uit al na 1 behandeling. Er treedt nauwelijks roodheid op en de huid gaat licht schilferen. 

Werkwijze: Voorafgaand aan de behandeling doen wij een intakegesprek en bespreken we met u welk probleem we kunnen aanpakken. Na de behandeling gebruikt u PH Formula produkten onder uw normale dagcreme om de huid diep te voeden.   

Kuur: Na de behandeling ziet uw huid er heel mooi en strak uit. Na 2 tot 3 dagen ontstaat er lichte vervelling en na 1 week ziet u het resultaat van de peeling. Hierna heeft uw huid nog 3 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. Het advies is om maximaal 4 peelings om de 4 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Let wel, deze kuur kan maar 1x per jaar. Na de kuur kunt om de 3 maanden een nabehandeling doen om het resultaat te behouden. Tijdens het intakegesprek wordt er een huidanalyse gemaakt en een behandelplan opgesteld zodat u een duidelijk overzicht hebt van de kosten.

Belangrijk: De PH formula-peelings mogen ook zomers toegepast worden maar bescherm de huid wel goed met SPF 30. De ultieme boost voor uw vakantie is de Vitamine C-peeling. U zult mooier en dieper bruin worden. Zwangere vrouwen mogen alleen de Vitamine-C behandeling doen.