Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

Calm Skin roodheidReserveren


Reserveer snel, veilig en eenvoudig online!
p.p.   73,95

Speciaal voor Rosacea en Chronische roodheid werkt Beauty Care de Organic Skincare producten van Eminence. 

Eminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen.

Éminence producten zijn samengesteld om een verscheidenheid van huidproblemen als vroegtijdige veroudering, rimpels, schade door zon, rosacea, acné, droogte of een verlies van vitaliteit en uitstraling aan te pakken. Door de combinatie van regelmatige gezichtsbehandelingen met het gebruik van Éminence pure huidverzorging en gezonde voeding kun je een prachtige huid krijgen.

Elk Eminence product is met de hand gemaakt, zonder destructieve verwarming of hydrogenering processen. Vitaminen, zaden, pulp en schillen bevatten de regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. De natuurlijke ingrediënten geven aanleiding tot een prachtige, heldere, evenwichtig, nieuw leven ingeblazen en gezonde blozende huid. Vrij van parabenen, aardolie, natriumlaurylsulfaat en andere agressieve chemicaliën.