Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

Power Energy (collageen)Reserveren


Reserveer snel, veilig en eenvoudig online!
p.p.   99,95

  1. Met de Bio Skinlight wordt op een absoluut pijnloze en zeer aangename manier niet alleen de huid, maar juist ook haar onder gelegen bind- en spierweefsel her-opgeladen met energie. Gedurende 20 – 30 minuten krijgt uw gezicht een huid en spier verstevigende behandeling.
  2. Met de Collageen Booster worden alle huidlagen gestimuleerd en in het bijzonder de aanmaak van nieuw, jong eigen collageen en elastine. Binnen enkele behandelingen zult u een duidelijke versteviging en verdikking van de huid ervaren. Gedurende 20 – 40 minuten wordt u door het heerlijk warme en ontspannende licht bestraald.
  3. De Bio Skinlight methode is als enige anti-aging methode gebaseerd op natuurlijke huidverjonging van binnenuit. Dit alles zonder schade of pijn. Het is een complete en unieke combinatie van genezend en verjongend licht en is gebaseerd op wetenschappelijke gronden. Alle apparatuur van Bio SkinLight is veilig, werkt totaal pijnloos en bezit medische certificering. Bio SkinLight kan zowel in kuurverband als periodiek plaatsvinden. 
  4. Omdat er van binnenuit op de cellen wordt gewerkt adviseren wij altijd deze processen te ondersteunen met de juiste voedingssupplementen van Allfit speciaal ontwikkeld voor de huid en het bindweefsel.