Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

De huid natuurlijk verjongen

Bioskinlight

De Bioskinlight is zo krachtig dat niet alleen de huid verbetert, maar ook de daaronder gelegen lagen zoals bindweefsel en spieren aanzienlijk versterkt worden. Dit resulteert in een duidelijk verstevigd gelaat met strakkere contouren.

De energie van BioSkinlight zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren opgelopen achterstand van de huid, maar zorgt ervoor dat er een enorme rem wordt gezet op het verdere verouderingproces. De huid hervindt een nieuwe balans. En dat is de ware Anti-Aging.

Huid verjongen en versteviging van verslapte huid op een natuurlijke en gezonde manier. 

Collageen Booster®

Dankzij een gepatenteerd waterfilter lichtzuiveringssysteem ontstaat een stralingsveld identiek aan het genezende deel van het natuurlijke zonnespectrum. De lichtreceptoren in onze huid herkennen direct deze natuur eigen lichtpulsen, waardoor deze bijzonder effectieve en werkzame stralen door diverse huidreceptoren geabsorbeerd worden.
Op deze manier herleven de huidcellen en de huidschade wordt gerepareerd. Na afloop van de kuur krijgt uw huid de verloren glans terug, ziet er weer gezond en jaren jonger uit.

KIJK BIJ ANTI-AGING voor behandelingen met deze apparatuur !!!